NO / ENG

Sommer, Vinter, Grupper

Privat charter av Buster Phantom cabinbåt

Skreddersy din egen havsafari!

Informasjon

Varighet
3 timer
Aldersgrense
Passer for alle
Sesong
Hele året
Pris
Fra 14.500 kr

Vi tar deg dit du vil i øy- og fjordriket
på yttersida


Kystlinja i Troms er variert og dramatisk. Fra stupbratte fjell som reiser seg opp fra fjorden til nydelige små sandstrender mellom et par holmer, kysten her har det meste. Og i dette spektakulære landskapet karrer både dyr, planter og mennesker seg fast.

Med vår stødige båt kan vi ta deg med til de mest utilgjengelige områdene her oppe, og du kan nyte det hele fra den oppvarmede kabinen med panoramautsikt. Mens vi segler på bølgene kan vi få selskap av både havørn, sel, oter, niser og en mengde forskjellige sjøfugl, så her er det bare å holde øynene åpne. Hva med å utforske de ville fjordene og fjellene på Nord-Senja som bare kan nås med båt, ta inn de spektakulære fjellene i Ersfjorden fra sjøsiden eller segle mellom alle småholmene rundt Røssholmen? Alle steder som bare er mulig å komme seg til med båt! Dette er bare noen få eksempler på hvor turen kan gå. Valget er ditt, og vår lokalkjente kaptein vil ta deg trygt fram samtidig som dere vil lære mer om naturen, livet og kulturen i området. Er det ønskelig med landhogg med lett inntak av mat og drikke på en av holmene eller strendene på turen så er det også mulig.

Turen varer i tre timer, og kan skreddersys etter ønske. Båten er stor og stødig nok til å komme seg frem til de fleste plasser, samtidig som den er liten nok til å smyge seg gjennom små og trange sund der større båter må gi tapt. Ved privat charter av båten vil dere få hele turen for dere selv, og kaptein og guide er inkludert i prisen. Det er plass til 11 passasjerer i båten.

Merk at alle turer er med værforbehold, og at været på yttersida kan være lunefullt. Men vi har som regel alternative ruter vi kan gå ved krevende forhold og vi vil prøve å gjennomføre en god tur så lenge været tillater det.

Oppmøte:

Etter avtale.

Inkludert:

  • Skreddersydd båttur med oppvarmet kabin og panoramautsikt
  • Kaptein/guide

Lurt å ha med:

  • Kikkert
  • Kamera
  • Varme og gode klær

Sjekk også ut

Mai-Oktober
1,5 time
Nivå

Havsafari i øyriket

Hele året
1,5–2 timer
Nivå

Båttransport Tromsø–Sommarøy

oktober-mai
5 timer med transfer
Nivå

Guidet vinterpadlig