NO / ENG

Vinter

Havsafari i øyriket

Opplev den vinterkledde skjærgården rundt Sommarøy fra båt!

(Transport fra Tromsø sentrum tilgjengelig som tilvalg)

Informasjon

Minimum
4 personer
Varighet
1,5 time (3,5 timer ved transport til og fra Tromsø)
Aldersgrense
Passer for alle
Nivå
 
Sesong
Mai-Oktober
Pris
Fra 1.290 KR

Opplev det snøkledde øyriket
i magisk vinterlys

Skjærgården rundt Sommarøy er vill, unik og eksponert, kanskje spesielt på vinteren. Fra steile, iskledde klipper som stuper i havet til kritthvite strender og svaberg. Selv om dagene er korte gjør det vakre vinterlyset landskapet enda mer magisk, og snøen dekker og lyser opp fjellsidene helt ned til havet.

På denne turen utforsker vi noen av de flotteste og mest utilgjengelige plassene i regionen, som kun kan nås med båt. Omgitt av snøkledde fjell tar vi turen rundt Sommarøy, forbi ville Tussøya og videre over havet mot naboøya Senja og Hekkingen fyr som er et vakkert skue i havgapet.

Dette er en vakker og lavterskel tur som tar for seg høydepunktene i landskapet og dyrelivet her oppe. Underveis er det store muligheter for å se havørn, oter, niser og sjøfugl som alle overvintrer i disse værutsatte områdene.

Turen kan arrangeres på forespørsel hele året.

Er du i Tromsø men har lyst til å oppleve yttersida? På denne turen tilbyr vi transport med bil til og fra Tromsø sentrum! Turen tar 1 time hver vei, og er en opplevelse i seg selv med fantastisk utsikt over fjell- og fjordlandskapet på Kvaløya. Havsafari med transport fra Tromsø sentrum har en totalpris på 1.490 kr, vennligst book turen som inkluderer transport hvis dette er ønskelig.

Merk at turen trenger minimum 4 påmeldte for å bli gjennomført. Været kan være lunefullt på Sommarøy om vinteren, og vi tar forbehold om at turen kan bli flyttet/kansellert ved dårlige værforhold. En ny dato eller et tilsvarende produkt vil da bli tilbudt, eventuelt full refusjon hvis det er ønskelig.

Turen passer også bra for grupper, og kan tilpasses etter ønsker og behov. Ta kontakt for mer info om havsafari med grupper.

Oppmøte:

Ved Sommarøy Adventure sitt aktivitetssenter på Sommarøy kl. 11:00. Se kart.

Ved booking inkludert transport fra Tromsø sentrum: Møt opp utenfor Aurora kino Fokus kl. 09:45. Se kart.

Inkludert:

  • Skipper/guide
  • Guidet havsafari i båt med oppvarmet hytte rundt Sommarøy og nærliggende øyer
  • Transport gjennom storslagent landskap fra og til Tromsø sentrum (tilvalg mot ekstra kostnad)

Lurt å ha med:

  • Varme klær
  • Gode sko
  • Kamera/mobil

Sjekk også ut

oktober-mai
5 timer med transfer
Nivå

Guidet vinterpadlig

Hele året
3 timer

Privat charter av Buster Phantom cabinbåt