NO / ENG

Sommer

Guidet tur med havkajakk

Bli med ut til skjærgårdens skjulte perler.

Informasjon

Varighet
3-6 timer avhengig av oppmøtested.
Aldersgrense
8 år
Nivå
 
Sesong
mai–sep
Pris
Fra kr 1350,-

Med havkajakk
i skjærgården

Sommarøy er i verdensklasse for havpadling. Øygruppen er en skattekiste av holmer, skjær og skjulte perler av hvite strender som innbyr til naturlige og trivelige pauser i løpet av turen.

På denne guidede turen viser vi fram noen av høydepunktene her ute i havgapet. Vi padler i behagelig tempo, og tar oss tid til å gå på land for å nyte naturen på stranda og de vakre omgivelsene.

Å padle er en av de fineste måtene å oppleve Sommarøy på. Man beveger seg rolig i takt med naturen og kommer tett på dyrelivet som finnes her ute — fra havørn og oter til ærfugl, lundefugl og nysgjerrige niser som dukker opp langs kajakken.

Vi padler med lokalkjente guider og turen er rettet mot alle som har et ønske om å prøve havkajakk. Vi benytter oss av stødige dobbeltkajakker som gir en trygg og god opplevelse på sjøen. Her kan du oså velge en singelkajakk om ønskelig.

Våre guider har inngående kjennskap til kystsamfunnet og regionen, og forteller underveis om livet på Sommarøy hvor kyst- og fiskekulturen fortsatt er bærekraften i øysamfunnet. Fra skreifisket og torsketungeskjæring på bruket, til økologien i havet og utfordringene det bringer med seg for det marine livet på yttersia.

Oppmøte kl 10.15 ved Sommarøy adventure sitt aktivitetssenter om du kommer direkte. Ved transport fra byen er det oppmøte kl 09.00 utenfor Fokus kino. Turen krever minimum fire påmeldte. Vi har drakter som vil passe ned til ca 8 års alder. Ta kontakt for eventuelle spørsmål.
Oppmøte:

Oppmøte kl 10.15 ved Sommarøy adventure sitt aktivitetssenter om du kommer direkte. Ved transport fra byen er det oppmøte kl 09.00 utenfor Fokus kino.

Inkludert:

  • Guide
  • Kajakk med åre, vest og padlejakke, bukse

Lurt å ha med:

  • Varme klær å ha under padlejakke/bukse
  • Varm fleece eller ullgenser/jakke
  • Lue og hansker
  • Vanntett kamera/GoPro
  • Vannflaske

Booking

Searching Availability...

Sjekk også ut

mai–sept
16 t
Nivå

Grunnkurs havkajakk 2023

Hele året
1,5 t
Nivå

Havsafari i øyriket

mai–aug
4 t
Nivå

Topptur til Håja