NO / ENG

Sommer

Grunnkurs havkajakk 2023

Lær å padle kajakk og bli trygg nok til å ferdes på egenhånd.

Informasjon

Varighet
16 t
Aldersgrense
16 år
Nivå
 
Sesong
mai–sept
Pris
Kr 2.800,-

Ta våttkortet
med oss

Gjennom våren og sommeren setter vi på Sommarøy adventure opp grunnkurs i havpadling. Kurset har en varighet på 16 timer og leder til våttkortet som er det første av sertifiseringer innen Norges Padleforbund.

Kusene er satt opp som helgekurs over 2 dager (lør–søn) fra kl 10.00–17.00. Er dere fire personer eller flere setter vi gjerne opp et privat kurs til dere på forespørsel.

Årets kurshelger er: 13.-14. mai, 27.-28. mai, 17.-18. juni, 19.-20.august og 2.-3. september og kan bookes direkte nederst på siden for å sikre din plass.

Etter endt kurs vil du være i stand til å ferdes på en trygg måte i havkajakk, og du har forutsetninger for å kunne utvikle deg videre som padler. Vi legger stor vekt på gode vurderingsevner, fokus på sikkerhet og ikke minst å skape padleglede.

Kurset holdes av erfarne og lokale instruktører med lang erfaring fra både undervisning og guiding. Vi legger til rette for tett kontakt med elevene. Instruktør-til-elev ratio er 1:6.

Siden vi bor i en landsdel som kan være utfordrende for en havpadler med tanke på vær og vind, går vi på disse kursene langt utover standardkravene som er satt opp av Norges Padleforbund. Vi dykker dypere inn i sikkerhet og planlegging i forhold til regionalt utfordrende forhold, har mer om navigasjon/tolkning av vær/kart og ser mer på bekledning og utstyr i forhold til de kravene padling i Nord-Norge stiller, både sommer og vinter.

For mer informasjon om kurset se padling.no.

Ved påmelding vil du få tilsendt informasjon på e-post som beskriver det du trenger å vite i detalj. Om det er ønskelig med overnatting på Sommarøy anbefaler vi dere å ta kontakt med vår partner Sommarøy Arctic Hotell.

Oppmøte:

Ved aktivitetssenteret vårt på Sommarøy, se kart.

Inkludert:

  • Alt utstyr til kurs som kajakk, tørrdrakt osv.
  • Våttkort ved bestått kurs
  • Sertifisert og erfaren instruktør

Lurt å ha med:

  • Ull/superundertøy til å ha under drakten
  • Ekstra skift
  • Varm jakke/genser, lue og hansker
  • Vannflaske, termos med varm drikke og matpakke for dagen/kvelden

Booking

Searching Availability...

Sjekk også ut

mai–sep
3-6 timer avhengig av oppmøtested.
Nivå

Guidet tur med havkajakk

Hele året
1,5 t
Nivå

Havsafari i øyriket

mai–aug
4 t
Nivå

Topptur til Håja